Uusimmat artikkelit
 
maxresdefault_20

Mario Tennis: Ultra Smash

kirjoittanut CiSurvive 13.12.2015
On aina hauska nähdä Nintendon hahmot urheilupeleissä, mutta Ultra Smash tuntuu enemmänkin hahmojen mainoskampanjalta kuin omin jaloin seisovalta Nintendo -peliltä. Pelattavuus on peruskunnossa, mutta sisältö on erittäin laihaa. Peli näyttää erittäin hyvältä ja hahmoja on reilusti, mutta siinäpä se.
mario_maker_artikkelikuva_suosittelee2

Super Mario Maker

kirjoittanut CiSurvive 28.9.2015
Super Mario Maker on loistava paketti, josta löytyy Super Mario Bros., Super Mario 3, Super Mario World -ja New Super Mario Bros Wii U:n työkalusettejä omien kenttien rakentamiseen. Tästä pelissä on yksinkertaisesti kysymys. Omien ideoiden tuomisesta tasohyppelyn muotoon. Luovuudesta, hauskuudesta yhteisöllisyydestä. Muutaman kuukauden jälkeen netissä voi olla täysin ainutlaatuisia, mielenkiintoisia luomuksia kun pelin salat on täysin […]
6.6
farming simulation 15_4

Farming Simulator 15

kirjoittanut Ville Bragge 30.7.2015
Olisiko minusta maanviljelijäksi? Itseltään tätä kysyvän olisi syytä kokeilla Farming Simulator 15-peliä. PC:lle jo viime vuoden puolella saapunut Farming Simulator 15 tekee pelisarjan debyytin uuden sukupolven konsoleilla. Pelisarja itsessään ei ole kovin uusi. Ensimmäinen Farming Simulaation ilmestyi vuonna 2008. Minusta ei olisi maanviljelijäksi. Totesin tämän kyllä jo parikymmentä vuotta sitten, kun minulla olisi voinut olla […]

8.4
splatoon_04

Splatoon

kirjoittanut CiSurvive 24.6.2015
Splatoon on Nintendo Wii U:n yksi viihdyttävimmistä nettipeleistä. Verkkomatsit ovat nopeita, viihdyttäviä ja taktisia. Aseissa on vaihtelua ja jokaisen makuun löytyy sopiva tykki, tykkäsit sitten leveäkaistaisesta maalaamisesta tai yksittäisen kohteen nuketuksesta.
8.0
xenoblade

Xenoblade Chronicles 3DS

kirjoittanut CiSurvive 26.5.2015
Xenoblade Chronicles niin Wii:llä kuin 3DS:llä on mielestäni hankinnan arvoinen roolipeli. Molemmat versiot omistavana voin sanoa, että pelaan peliä paljon mielummin 3DS:llä kuin Wii:llä, vaikka porttaus kärsiikin hieman heikommasta ulosannista.
9.0
Logo-MH4U

Monster Hunter 4 Ultimate

kirjoittanut CiSurvive 1.3.2015
Lähiaikoina kaiken huomion muilta peleiltä on vienyt Monster Hunter 4 Ultimate Nintendo 3DS:llä. Kyseessä on viihdyttävä, palkitseva ja monipuolinen peli, joka palkitsee pelaajan, joka antaa sille täyden huomionsa.

2014