Uusimmat artikkelit
 
9.8
ipad_wallpaper1024x768

HearthStone: Heroes of Warcraft

kirjoittanut CiSurvive 12.1.2015
Näin vajaan vuoden julkaisun jälkeen ajattelin arvostella pelin, josta on riittänyt iloa monina iltoina, matkoina ja satunnaisina hetkinä. HearthStone: Heroes of Warcraft on jo saanut emopelin päälle reilusti lisäsisältöä, joka on värittänyt loistavaa korttipeliä entisestään. HearthStone on loistava peli, johon mielellään upottaa myös oikeaa kahisevaa.
7.5
EN_GAMEINFO_PRODUCTS_DUELS_Header_T_140505

Magic 2015: Duels of the Planeswalkers

kirjoittanut Ville Bragge 22.8.2014
Jos haluat pelata MTG:tä virtuaalisesti ja haet rentoa pelattavaa kesän kuumiin iltoihin, Magic: The Gathering – Duels of the Planeswalkers 2015 on tällä hetkellä paras vaihtoehto tähän.
7.5
railnation2_uusi

Rail Nation

kirjoittanut Sampo Bergman 11.4.2014
Rail Nation on Bright Futuren kehittämä ja Travian Gamesin julkaisema ilmaiseksi pelattava selainpohjainen MMO, jossa hallinnoidaan alati kasvavaa rautatieverkostoa. Aloituskaupungin ympärille on tarkoitus lähteä rakentamaan toimivia junayhteyksiä, jotka linkittyvät lähellä sijaitseviin tuotelähteisiin. Tuotteita kuljettamalla tienataan rahaa, jonka avulla ostetaan parempia vetureita, pidempiä tieverkostoja sekä kehitetään kotikaupungin rakennuksia. Kaupunki vaatii tietyn verran tuotteita päästäkseen seuraavalle...

2014