Uusimmat artikkelit
 
black-ops-3-screenshot-8

Call of Duty: Black Ops 3

kirjoittanut Ville Bragge 4.1.2016
Activisionin lypsylehmä Call of Duty: Black Ops 3 parantaa moninpeliä edellisestä, mutta ampuu aavistuksen yli yksinpelissä. Treyarch yhdistää supersotilaita ja robotteja vauhdikkaassa toimintapelissä, joka maalailee mustia kuvia tulevaisuudesta.
8.8
maxresdefault

Mortal Kombat X

kirjoittanut CiSurvive 5.5.2015
Mortal Kombat X jatkaa edellisen osan viitoittamalla tiellä tuoden kasan uusia taistelijoita ja pitävän mukana asiat jotka viimeksi niin loistavasti toimivat.
9.1
Call-of-Duty-Advanced-Warfare-feature-image-3

Call Of Duty: Advanced Warfare

kirjoittanut Ville Bragge 17.12.2014
Tasaiseen tahtiin uutta CODia puskeva Activision haluaa selvästi takoa, kun rauta on kuumaa. Hitaasti jäähtyvän COD-pelisarjan viimeisin osa Advanced Warfare laittaa pelaajan taas yhden sankarisotilaan puikkoihin ja pelastaa maailman Amerikan lipun liehuessa taustalla.

8.2
tew4_wLegal

The Evil Within

kirjoittanut CiSurvive 10.11.2014
Vanhan koulukunnan selviytymiskauhupelit ovat aika vähissä tänä päivänä. The Evil Within ottaa haasteen vastaan ja pääsee yllättävän lähelle genrensä esikuvia. Toimivan selviytymiskauhun kaavaa ei mielestäni tarvitse keksiä uudelleen. Tämän tuntuu tietävän myös pelin ohjaaja Shinji Mikami, joka on aikaisemmin ollut ohjaajan tai tuottajan roolissa suuressa osassa Resident Evil-pelejä. The Evil Within on Shinjin Mikamin perustaman […]
9.6
Middle-Earth_1

Middle-Earth: Shadow Of Mordor

kirjoittanut Ville Bragge 14.10.2014
Gondorin torvet kajahtavat! Pelinkehittäjä Monolith Productions on ottanut Middle-Earth: Shadow Of Mordorin tekemisen vakavasti ja saanut aikaan vaikuttavaa jälkeä. Toteutukseltaan peli nousee yhdeksi tämän hetken parhammista – mikäli siis miekat, kilvet ja örkit yhtään kiinnostavat. Odotellessani muutaman minuutin pelin asentumista konsolille vilkaisin ”viihdehyllyyni”, jossa on yksi jos toinenkin Keskimaahan sijoittuva peli ja elokuva viimeisen 13 […]
8.8
Destiny Beta_20140720153831

Destiny

kirjoittanut CiSurvive 29.9.2014
Destiny on koukuttava videopeli, jonka parissa saa palamaan satoja tunteja. Sen matka on kuitenkin vasta aluillaan ja uskon pelin parantuvan entisestään tulevaisuudessa.

2014