Uusimmat artikkelit
 
black-ops-3-screenshot-8

Call of Duty: Black Ops 3

kirjoittanut Ville Bragge 4.1.2016
Activisionin lypsylehmä Call of Duty: Black Ops 3 parantaa moninpeliä edellisestä, mutta ampuu aavistuksen yli yksinpelissä. Treyarch yhdistää supersotilaita ja robotteja vauhdikkaassa toimintapelissä, joka maalailee mustia kuvia tulevaisuudesta.
Artwork_Divinity_Original_Sin_Enhanced_Edition_suosittelee2

Divinity: Original Sin – Enhanced Edition

kirjoittanut CiSurvive 4.11.2015
Laajojen ja monipuolisten roolipelien ystäville peli on nannaa taivaalta. Sen loistava taistelusysteemi on melkeinpä parasta roolipeleissä koskaan ja kaikenlisäksi peli on täysin pelattavissa kaverin kanssa. Kaiken lisäksi Divinity: Original Sin - Enhanced Edition:n hintalappukin on neljänkympin luokkaa. Pelaajan.net suosittelee!
8.8
maxresdefault

Mortal Kombat X

kirjoittanut CiSurvive 5.5.2015
Mortal Kombat X jatkaa edellisen osan viitoittamalla tiellä tuoden kasan uusia taistelijoita ja pitävän mukana asiat jotka viimeksi niin loistavasti toimivat.

8.1
The Crew™_20150106124229

The Crew

kirjoittanut Ville Bragge 7.1.2015
Ubisoftin julkaisurikkaan loppuvuoden yksi kohokohta oli The Crew. Yhteistyöhön nojaavan auto(rooli)pelin pääpaino on yhteisöllisyydessä ja avoimessa pelimaailmassa. Miten The Crew luo jalansijaa hieman omituiselle genrelle?
9.1
Call-of-Duty-Advanced-Warfare-feature-image-3

Call Of Duty: Advanced Warfare

kirjoittanut Ville Bragge 17.12.2014
Tasaiseen tahtiin uutta CODia puskeva Activision haluaa selvästi takoa, kun rauta on kuumaa. Hitaasti jäähtyvän COD-pelisarjan viimeisin osa Advanced Warfare laittaa pelaajan taas yhden sankarisotilaan puikkoihin ja pelastaa maailman Amerikan lipun liehuessa taustalla.
8.2
tew4_wLegal

The Evil Within

kirjoittanut CiSurvive 10.11.2014
Vanhan koulukunnan selviytymiskauhupelit ovat aika vähissä tänä päivänä. The Evil Within ottaa haasteen vastaan ja pääsee yllättävän lähelle genrensä esikuvia. Toimivan selviytymiskauhun kaavaa ei mielestäni tarvitse keksiä uudelleen. Tämän tuntuu tietävän myös pelin ohjaaja Shinji Mikami, joka on aikaisemmin ollut ohjaajan tai tuottajan roolissa suuressa osassa Resident Evil-pelejä. The Evil Within on Shinjin Mikamin perustaman […]

2014