Kesän pelit: Battleborn, Overwatch ja World of Warcraft

Kesä on pelaajan aikaa, kunhan varautuu pimennysverhoihin ja hikoiluun. Pelaajan.net nauttii pienoisesta kesätauosta, mutta sen ohessa on hyvä laittaa listaa peleistä, jotka on vienyt loman pikkutunnit.

Overwatch on silti pelattavuudeltaan Battlebornia edellä, mutta voin hyvällä omatunnolla sanoa, että olen nauttinut molemmista peleistä.

Battleborn on oikeasti hyvä peli, vaikkakin netin väestö tuntuukin sitä hyljeksivän. Pelissä on hyvin ohut tarinamoodi, joka selkeesti on ollut sen menestystä vastaan, vaikka Overwatch ei sellaista edes sisällä. Tarinamoodin funktio on opettaa pelaajille pelin mekaniikat, ei sen enempää oikeastaan ja saahan siitäkin kokemusta hahmoille, joten hyötyä löytyy. En haluaisi lähteä vertailemaan Battlebornia ja Overwatchia, koska täysin samalla hiekkalaatikolla nämä kaksi viihdyttävää räiskintäpeliä eivät mittelöi. Suosittelen kokeilemaan Battlebornia jos pitää MOBA -tyylisestä toiminnasta. Peli sisältää myös matsin sisäisen, mutta myös ulkoisen progression eli tasojen keräämisen. Tämän lisäksi avattana on hahmojen skinejä, mutta myös gearia joista voi tehdä loadout -settejä matseihin. Overwatchissa pitää tyytyä vain kosmeettisiin keräilyihin ilman minkäänlaista progressiota. Overwatch on silti pelattavuudeltaan Battlebornia edellä, mutta voin hyvällä omatunnolla sanoa, että olen nauttinut molemmista peleistä. Overwatch sopii hienosti lyhyihin sessioihin kun taas Battleborn vaatii enemmän aikaa.

Näiden pelien lisäksi olen Warcraft -elokuvan nähtyäni palannut World of Warcraftin pariin shammyni muodossa. Aikanaan hyvin vähälle jäänyt Warlords of Draenor on ehkä hieman liian suljettu lisäri linnarakentelunsa vuoksi, mutta täydet Heirloom -kamat päivitettynä ovat vieneet hahmoni tasoa mukavasti eteenpäin. Warlordsin dungeonit tuntuvat mukavan helposti juoksettavilta ja peli tuntuu kivan kasuaalilta tällä hetkellä: Muutama Dungeon silloin tällöin ja vähän Questeja, mikäs sen mukavempaa.

Muuten kesäloma menee komiasti mm. Magic the Gatheringia pelaillen ja pakkoja rakennellen. Mahtuupahan kesään muutama reissukin, joita en malta odottaa.

Pelaajan.netin ”Pelaajien Podcast” palaa tauolta kun sille löydetään hyvä rako lomien välistä. Siihen asti kannattaa kuunnella vaikka edellistä jaksoa jos on jäänyt kuuntelematta.

Hyvää kesää! T. Pelaajan.net

Parasta nyt: 1. Super Mario Odyssey 2. Pillars of Eternity 3. Battlefront 2. Odotan: God of War (PS4). Voit seurata minua myös Twitterissä!

Leave a reply:

Your email address will not be published.