Kolumni: The Legend of Zelda – Wind Waker HD Limited Edition

The Legend of Zelda: Wind Waker HD on monelle WiiU:n omistajalle odotettu uudellenjulkaisu. Kyseinen ”remake” on kerännyt valtavasti kehuja mediassa ja fanien iloksi pelistä julkaistiin myös Limited Edition Ganondorf -figuurilla varustettuna. Pelaajan.net sai käsiinsä kyseisen erikoisversion ja tästä kolumnista voi katsoa minkälaista figuuria paketissa olisi tarjolla. Artikkelissa myös lyhyt video.

The Legend of Zelda: Wind Waker on kuitenkin yksi niistä Zelda -peleistä, joka ei välttämättä olisi tarvinnut HD -päivitystä, koska alkuperäinen Gamecube -versio näyttää vielä tänäkin päivänä loistavalta kauniine cell-shade -grafiikoineen. Pelaajan.net -arvostelua uudelleenjulkaisusta joudutaan odottamaan vielä hetken, koska peli tipahti luukusta vasta tänään, mutta onneksi kuitenkin Limited Editionin muodossa.

Kuten kuvastakin voi nähdä Ganondorf -figuurin mukana tulee muovinen kupu, jossa figuuri loistaa nätisti edukseen. Figuurilla on kokoa 5 tuumaa eli noin 12,5 senttiä ja se on tehty kovasta muovista taipuisia nauhoja ja miekkaa lukuunottamatta. Omassa kuvussaan figuuri näyttää todella tyylikkäältä hyllyssä.

Wind Waker HD Limited Editionin hinta pyörii 60 euron ympärillä, joka on varsin vähän keräilyversiosta. Kyseessä on kuitenkin uudelleenjulkaisu, jonka mukana tulee pelkästään figuuri, eikä muuta kuten latauskoodeja, taidekirjaa tai soundtrack -levyä. Hinta on mielestäni kohdillaan, eikä figuuri näytä tai tunnu halvalta millään tavalla. Pelin mainion soundtrack tai taidekirja olisi mielestäni kuitenkin sopinut pakettiin vaikka edes pienellä hinnankorotuksella. Alla lisää kuvia paketista:

Parasta nyt: 1. Super Mario Odyssey 2. Pillars of Eternity 3. Battlefront 2. Odotan: God of War (PS4). Voit seurata minua myös Twitterissä!

Leave a reply:

Your email address will not be published.