Laitetesti: Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

Logitechin G –sarjan uusi 700s –pelihiiri on langaton ja sisältää mukavasti toimintoja ja nappeja omaan makuun säädettäväksi. Jos lompakosta löytyy ylimääräistä hinnakkaamman hiiren hankkimiseen on G700s vankka vaihtoehto.

G700s on langaton ja sisältää ladattavat paristot. Langattomat hiiret ovat painavampia ja tätä on myös G-700s. Tämä ei itseäni kuitenkaan häirinnyt vaan paino toi lisää tarkkuutta pelaamiseen. G700s on laserhiiri jossa on monipuoliset herkkyyden säätimet (valmistajan mukaan 200-8200dpi). Herkkyyttä voi nopeasti muuttaa lennosta ja LED –valo ilmoittaa nykyisen tilan. Logitechin ohjelmisto mahdollistaa tilojen kustomoinnin tarkemmin itselle sopivaksi.

Myös vierityspyörä sisältää kaksi eri tilaa napsuvasta sulavaan. Vierityspyörä toimii nappina myös sivuttaissuunnassa. Hiiri toimii 2,4Ghz:n langattomassa yhteydessä ja sen voi ladata vaikka pelaamisen aikana USB –johdolla. Johdon kautta pelaaminen onnistuu ja hiiren yksi vahvuuksista on helppo lataus omaa tekemistä keskeyttämättä, jonka kautta myös ajurit asentuivat nopeasti ja ongelmitta.

 Hiiri sisältää kahdeksan ohjelmoitavaa G –näppäintä ja ne on sijoitettu etusormelle ja peukalolle. Nappien käyttö esimerkiksi morppien pelaamisessa (Neverwinter, Final Fantasy XIV) vaati pidempää totuttelua ja isokätisillä napit voivat tuntua aivan turhan pieniltä. Omalla kohdallani löysin hiirestä muutaman pelitehokkaan G –napin, jotka otin käyttöön ja jätin muut omaan arvoonsa. FPS –pelien pelaamiseen G700s on varma hankinta ja viivettä ei esiintynyt testauksessa. Hiiri seuraa liikettä mainiosti ja tarkkuuden säädöt tukevat mukavasti omaa pelaamista. MMO –pelaajana käytän pelihiirten pikanäppäimiä yleensä vain osittain. G700s:n napit antoivat mukavasti vaihtoehtoja toimintojen tallentamiseen omalla kohdalla.

G700s sopii käteen todella hyvin ja peukalo lepää sille tarkoitetussa kuopassa luonnollisessa asennossa. Kyseessä on hieman kookkaampi hiiri joka tuntuu kädessä arvokkaalta ja jykevältä. Visuaalisesti laite on tylsemmän puoleinen harmaan valkoisella kuorella. Uuden G -sarjan sinistä väriä ei näy muualla kuin tuotteen paketoinnissa.

Itselläni G700s on ollut kovassa käytössä jo useita viikkoja ja hyvällä omatunnolla voin sanoa, että vanhaan (loistava klassikko MX518) on vaikea palata. Suurin ongelma voi monelle olla reilun sadan euron hintalappu joka kuitenkin takaa monipuolisen ja helposti ladattavan pelihiiren.

Valmistajan kotisivut: Logitech.com

Parasta nyt: 1. Super Mario Odyssey 2. Pillars of Eternity 3. Battlefront 2. Odotan: God of War (PS4). Voit seurata minua myös Twitterissä!

Leave a reply:

Your email address will not be published.