Mario Tennis: Ultra Smash

Mario Tennis: Ultra Smash on laiha urheilupeli, josta riittää hauskanpitoa kaveriporukalle muutamaksi tunniksi.

Tämä peliarvostelu tulee olemaan sangen laiha, aivan kuten Mario Tennis: Ultra Smash. Nintendon hauskat ja värikkäät hahmot taistelevat toisiaan vastaan Tenniksen muodossa, josta puuttuu mielenkiinto, progressio ja yksinkertaisesti sisältö. Amiibon omistajat voivat kehittää tekoälypartneria Tennis -toveriksi, mutta varaudu tässäkin tapauksessa pelihousujen repimiseen. Tekoälyn toiminta on varsin vaihtelevaa, eikä siitä ole vastukseksi tai partneriksi.

Kaikkein käsittämättömintä on uramoodin puuttuminen. Yksinpelinä Mario Tennis: Ultra Smash on varsin turha. Jonkinlainen pidempi moodi Nintendon lempihahmoa kehittäen olisi ollut suuri parannus, mutta vaatinut hahmoihin muutakin eroa kuin pelkkä kosmeettisuus. En huomaa Ultra Smashin hahmoissa mitään muuta eroa kuin ulkonäkö. Kaikki pelaavat samalla tavalla oli käsissä sitten prinsessa tai Bowser.

Ultra Smash tuntuu enemmänkin hahmojen mainoskampanjalta kuin omin jaloin seisovalta Nintendo -peliltä.

Kontrollit ovat kohtalaiset, muutama nappi lyö ja paria samanaikaisesti painaen lauotaan erikoislyöntejä. Kentälle tipahtelee hahmojen kokoa suurentavia sieniä, jotka keskeyttävät aina uudestaan matsin inhottavalla kasvuanimaatiolla. Isona pelaaminen on varsin ärsyttävää sekamelskaa. Pelistä puuttuu kilpailun fiilis, hahmot tuntuvat osuvan palloon vaihtelevalla menestyksellä. Osuman perille saamisessa ei tunnu olevan täysin logiikkaa.

On aina hauska nähdä Nintendon hahmot urheilupeleissä, mutta Ultra Smash tuntuu enemmänkin hahmojen mainoskampanjalta kuin omin jaloin seisovalta Nintendo -peliltä. Pelattavuus on peruskunnossa, mutta sisältö on erittäin laihaa. Peli näyttää erittäin hyvältä ja hahmoja on reilusti, mutta siinäpä se.

Parasta nyt: 1. Super Mario Odyssey 2. Pillars of Eternity 3. Battlefront 2. Odotan: God of War (PS4). Voit seurata minua myös Twitterissä!

Leave a reply:

Your email address will not be published.