Pelaajan uusi alku

Pelaajan.net on viettänyt hiljaiseloa kuukausitolkulla. Vuodesta 2011 asti sivustoa on ylläpidetty harrastuksena, rakkaudesta peleihin ja pelaamiseen. Viimeiset 3 vuotta olemme tarjonneet verkkaiseen, mutta tasaiseen tahtiin jotain luettavaa ja kuunneltavaa siitä kiinnostuneille. Matka ei ole ollut helppo ja varsinkin viime vuosina olemme kyselleet toisiltamme ja itseltämme miten relevantti – jo melko rakkaaksi asiaksi kasvanut – sivustomme on nykyisten arjen haasteiden keskellä. Tulimme lopulta siihen tulokseen, että intohimomme pelaamiseen ja sivustoon ei ole hiipunut, toisin kuin siihen käytettävä aika. Teimme kompromissin ja herätimme sivuston uudistuneena horroksesta.

Päätimme yksinkertaistaa sivustoa, keventää sen ylläpitoa ja tehdä siitä entistä rennomman. Joku voisi kutsua sitä jopa blogimaiseksi. Muokkasimme ulkoasua ja siirsimme vanhan sisällön uuden tieltä, jotta kaikki tuntuisi oikeasti uudelta. Vanhat jutut, artikkelit ja nauhoitteet löytyvät toki sivuston uumenista – jos joku haluaa selailla historiaa -, mutta me katsomme eteenpäin.

Keskitymme jatkossa vähemmän pelien arvioimiseen. Kirjoitamme kyllä peleistä artikkeleita, mutta emme anna arvosanaa. Pelaajan.net antaa tunnustuksen hyvälle pelille; Pelaajan.net Suosittelee -leimalla. Pääpaino tulee olemaan blogiteksteissä, kolumneissa ja PodCasteissa. Pureudumme entistä enemmän pelaajan ja pelaamisen arkeen. Miten löytää aika motivaatio rakkaalle harrastukselle arjen keskellä? Mihin peleihin se kallisarvoinen aika meidän mielestä kannattaa kuluttaa?

Kiitos kaikille, jotka ovat meitä jo vuosien ajan seuranneet ja niille, jotka tulevat seuramaan myös tulevaisuudessa.

Pelien parissa vietetty aika on kuin laittaisi pankkiin rahaa…vai miten se meni. Kuuntele Pelaajien Podcast!

1 comments On Pelaajan uusi alku

Leave a reply:

Your email address will not be published.