Testissä: Borderlands: Pre-Sequel! (The Handsome Collection)

Borderlands: The Handsome Collection pakkaa samaan pakettiin Borderlands 2 -ja viime vuoden Borderlands: Pre-Sequel! -pelit, tietysti remasteroituna. Vaikka henkilökohtaisesti mittani alkaa täyttymään näitä uudelleenjulkaisuja, on The Handsome Collection aloittelevalle Borderlands -fanille varsin mainio paketti.

Borderlands 2:n läpipeluusta ei ole valtavasti aikaa ja kyseessä on varsin mainio CO-OP -rymistely, vaikkakin hieman saman jauhantaa alusta loppuun. Pre-Sequel! vie pelaajan avaruuteen kikkailemaan painovoimalla ja hapen säästelyllä antaen valittavaksi uuden kokoelman pelattavia hahmoja.

Pelillisesti painovoima on hauska lisä, mutta happimekaniikan huomioiminen on paikoitellen ärsyttävää

Valittavana on yksi kuudesta hahmosta, joista faneille hauskin on tietysti Claptrap, ”The Flagtrap”. Jokaisella hahmolla on tietysti omat kykypuut ja erikoiskyvyt, joten uudelleenpeluuarvoa löytyy varsin kohtalaisesti, jos tietty haluaa kolua samat maisemat uudestaan. Aloitin pelin Jack Doppelgangerina, eli Handsome Jackin kaksoisolentona, jonka erikoiskyky summonoi taistelukentälle lisää kaksoisolentoja. Jokaisella hahmolla on tietty vielä kolme erilaista kykypuuta omaa pelityyliä täsmentämään.

Itse olen vieläkin täynnä Borderlands 2 -peliä, joten Pre-Sequel! tuntuu tähän hetkeen liian tutulta, vaikka maisemat ovatkin muuttuneet reilusti. Pelillisesti painovoima on hauska lisä, mutta happimekaniikan huomioiminen on paikoitellen ärsyttävää. Taistelua värittämään on tuotu esineitä, joilla vastustajan liikkeitä voi hidastaa tai täysin pysäyttää. Muuten Pre-Sequel! on perinteinen Borderlands -peli, hieman väkinäisen tuntuisella tarinalla, mutta en voi siitä lopullista fiilistä sanoa, koska peli on vielä kesken.

Borderlands: The Handsome Collection on kannattava ostos uudelle sarjaan kiinnostuneelle ja se löytyy kätevästi melkeinpä jokaiselta alustalta.

hc_screen28

Borderlands: The Handsome Collection sisältää kaksi kelpo peliä, joista Borderlands 2 sisältää kiinnostavammat sivuhahmot ja mielenkiintoisemmat ympäristöt. Molemmat pelit voi pelata moninpelinä maksimissaan kolmen muun pelaajan kesken, joka on ehdottomasti hauskin tapa pelata Borderlands -pelejä. CO-OP -moninpeli on jälleen toteutettu loistavasti. Aseita kertyy valtavasti ja Pre-Sequel! sisältää myös mahdollisuuden ”kierrättää” läjän aseita uuden, harvinaisemman toivossa, joka on tervetullut lisä.

Borderlands: The Handsome Collection on kannattava ostos uudelle sarjaan kiinnostuneelle ja se löytyy kätevästi melkeinpä jokaiselta alustalta. PS4 -ja Xbox One -versiot ovat tietty asteen nätimpiä ja pyörivät paremmin kuin edellisen sukupolven vastaavat, mutta Borderlands -sarjan tyyli ei vaadi kovinta rautaa taakseen. Pakettia voi suositella, aivan millä laitteella tahansa. Itse tosin alan olla varsin kyllästynyt loputtomiin uudelleenjulkaisuihin, enkä mielellään niille anna enää uusia arvosanoja Pelaajan.netin sivustollakaan.

Kuvat: Official

Parasta nyt: 1. Super Mario Odyssey 2. Pillars of Eternity 3. Battlefront 2. Odotan: God of War (PS4). Voit seurata minua myös Twitterissä!

Leave a reply:

Your email address will not be published.